Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Politie betrapt inbreker op heterdaad

Toegevoegd: 12-09-2008, 13.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag een inbreker op heterdaad betrapt.


De man, een 30-jarige Vlissinger, werd rond 01.10 uur op de Industrieweg aangehouden nadat de politie een melding had gekregen van 'vreemde geluiden' uit een in aanbouw zijnde woning.

Toen de politie arriveerde rende de man dwars door een sloot richting de begraafplaats. Hij liet zijn rugtas vallen. Hierop werd hij aangehouden. In de tas bleken koperleidingen te zitten.

De 30-jarige man is overgebracht naar Torentijd en ingesloten. Door een bedrijf dat werkzaam is in de in aanbouw zijnde woningen aan de Beatrixlaan in Vlissingen is aangifte gedaan van de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miep precies (14-9-2008 om 16:53)
Prima werk gedaan. Hopelijk gaat het zo een tijd door met de op heterdaadjes en dat ze flink gestraft worden.
Robert (14-9-2008 om 13:01)
Mooie samenwerking tussen burger en politie, zo zou het altijd moeten gaan
Knap werk (14-9-2008 om 12:07)
Heel oplettend van evt buurtbewoner, en zeer kordaat gereageerd van politie. Zo hoort het toch, en zo zou het meer moeten zijn. Niet te hopen dat ze de dader weer na 2 dagen naar huis sturen, maar flink zullen straffen, zodat hij na zijn straf misschien ook aan het werk gaat?
Shell-Roosevelt (13-9-2008 om 09:22)
@Franciscus: Voor wat het waard is, dit is alvast 2... Maar het is natuurlijk wel zo dat mensen zich meer aantrekken van persoonlijk leed en onrecht dan van diefstal of inbraak bij bedrijven... Hoe fraai zo'n 'op heterdaad' dan ook is.
Fransiscus (12-9-2008 om 17:45)
Een goede actie van de politie. 't Zal dus blijven bij een handjevol reacties.
Cookie-instellingen beheren