Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 242 km

Zwaar beschonken autorijders betrapt

Toegevoegd: 12-09-2008, 13.59 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft donderdag en vrijdag twee personen aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol.


Op de A58 bij Arnemuiden werd donderdag rond 19.40 uur een 74-jarige Vlissinger aangehouden. Hij negeerde tot vier keer toe het stopteken en het blauwe zwaailicht van de politie.

Ook reed de man dwars door de rode kruizen bij wegwerkzaamhe-den en reed hij met een snelheid van 20 kilometer per uur over de snelweg om vervolgens weer op te trekken naar 130 km per uur.

Bij zijn staandehouding stapte de man met bloed doorlopen ogen wankelend uit zijn auto. Omdat een ademanalyse niet mogelijk was is er bloed bij de man afgenomen.
 
In het verleden is de man twee keer eerder betrapt op het rijden onder invloed. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd.

In Zierikzee werd ook een 74-jarige betrapt op het rijden onder invloed. Hij werd vrijdag rond 00.50 uur op de Nieuwe Koolweg tot stoppen gedwongen nadat hij slingerend over de Lange Blokweg had gereden.

Deze man deed er ongeveer een kilometer over om te stoppen nadat hij een stopteken had gekregen. Zelfs na vijftien pogingen was het nog niet gelukt een goede blaastest af te leggen. Ook bij deze man is een blaastest afgenomen. Hij kreeg een rijverbod van 12 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (14-9-2008 om 13:17)
Ik zou toch denken dat mensen van 18 jaar en ouder toch verstandig genoeg zouden moeten zijn en niet op deze manier met hun eigen leven en dat van anderen te spelen.
Hhaha idd Bauke;) (13-9-2008 om 14:15)
Idd bauke en dan maar zeggen de jeugd van tegenwoordig:P,2 keer iemand van 74 ZWAAR beschonken nog wel:P,maar het is altijd de jeugd zeggen ze dan....
Bauke (13-9-2008 om 08:45)
De jeugd van tegenwoordig!!!
Rien (13-9-2008 om 08:13)
Peter v. K: gaat het alleen om het feit dat je zelf de nadlige gevolgen ervan hebt gehad? Wees blij dat die mensen niet weten waar over ze praten. De straffen kunnen niet zwaar genoeg zijn.
Vincent (13-9-2008 om 08:11)
@peter van K: Kom je er nog goed vanaf. Van mij had je nooit meer mogen rijden. Neem maar een taxi als je zo graag wilt drinken.
Henk (12-9-2008 om 23:55)
Dit lijkt wel haast poging tot doodslag, met gebruikmaking van auto als wapen, nooit meer laten rijden, auto afpakken en alle kosten laten betalen!
Cookie-instellingen beheren