Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na botsing N61 IJzendijke

Toegevoegd: 13-09-2008, 18.56 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Bij een aanrijding op de N61 bij IJzendijke is zaterdag rond 11.30 uur schade ontstaan.


Een 53-jarige automobiliste reed over de N61, komende uit de richting van Parkzicht. Voor haar stonden twee personenauto's stil. De vrouw kon niet tijdig stoppen en reed tegen de auto van een 53-jarige man, die vervolgens tegen de auto voor hem, bestuurd door een 55-jarige vrouw, botste.

Alledrie de betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Sluis. Alle auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (14-9-2008 om 21:51)
Dat zet jij je knipperlichten niet aan. Ik doe dat wel, je kan namenlijk veel dingen voorkomen omdat mensen slecht opletten. Jij bent dan ook diegene die overdag zijn lichten niet aanzet. Je zegt wel dat mensen van alles zien, maar wanneer je op een ongewone plek stilstaan, verwachten ze dat niet.
Ronnes (14-9-2008 om 13:55)
Bullshit dat je je knipperlichten als laatste aan MOET zetten. Dit mag maar is niet verplicht. Men ziet toch langzaamrijdend of stilstaand verkeer! Het zou erg makkelijk zijn als de ander geen knipperlichten aan zet dat die de schuldige wordt. Iemand die achterop ander rijdt is nog altijd fout!
Martin (14-9-2008 om 11:03)
Er ontstond een file voor de verkeerslichten door de Truckroll. Altijd wanneer je de laatste in de file bent, dan behoor je je knipperlichten aan te zetten! Gelukkig bleef het bij blikschade.
Cookie-instellingen beheren