Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Letsel na motorongeval bij Zaamslag

Toegevoegd: 14-09-2008, 16.30 uur
Letsel na motorongeval bij Zaamslag
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Bij een ongeluk op de parallelweg van de Hoofdweg (N290) bij Zaamslag zijn zondagmiddag twee Belgische motorrijders ten val gekomen.


Het ongeluk vond rond 12.10 uur plaats toen de twee, die achter elkaar reden, tijdens een manoeuvre op de kruising Rondweg/Polderstraat elkaar raakten met het voor- en het achterwiel.

Een 32-jarige man uit Waas Munster liep door het ongeluk een gebroken sleutelbeen op.  De andere motorrijder, een 36-jarige man uit Rumst, raakte niet gewond.

De twee deden mee aan een motortoertocht. Ze reden voorop, op zoek naar de juiste route.  De motoren liepen blikschade op en werden afgevoerd door de organisatie van de toertocht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel Bogaart (14-9-2008 om 19:05)
Deze toertocht voerde ook door de bebouwde kom van Walsoorden. Veel deelnemers hielden het op 70 tot 80 km. per uur, anderen meenden dat snelheden tot ver boven de 100 km wel konden. Een telefoontje naar de politie leverde geen enkele reactie van die kant op.
Jacco (14-9-2008 om 17:05)
Houdt afstand dus... met wat voor voertuig dan ook! Jammer dat die mooie toertocht werd onderbroken op deze manier.
Cookie-instellingen beheren