Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven doen drie autokraken in kustgebied

Toegevoegd: 14-09-2008, 22.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het dievengilde is zondagmiddag aan de haal gegaan met geparkeerde auto's.


Tussen 11.00 en 12.00 uur werd ingebroken in een auto op de Brouwersdam bij Scharendijke. Er werden onder meer een zonnebril en een handtas weggenomen. De totale waarde bedraagt enkele honderden euro's.

's Middags werd ingebroken in een auto die geparkeerd stond op het parkeerterrein aan de Rampweg bij Renesse. Uit de auto werd een klein tasje weggenomen met daarin o.a. 15 tabletten Oxicontin, een morfinepreparaat dat bij onbevoegd gebruik gevaarlijk kan zijn. Deze witte tabletten zitten in een zogenaamde stripverpakking.


In Vrouwenpolder werd ook ingebroken in een auto. De eigenaar had zijn voertuig rond 14.30 geparkeerd aan de Faelweg om wat foto's te nemen. Toen hij 10 minuten later bij zijn auto terugkwam, was van zijn auto een ruitje vernield en een tas met inhoud weggenomen. Het schadebedrag is niet bekend.

Of er sprake is van dezelfde dader(s) is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clingenaar (14-9-2008 om 23:09)
Hier wordt niemand meer warm of koud van, voor de betrokkenen dikke shit. De sterke arm vind het belangrijker te flitsen en parkeerbonnen uit te schrijven dat is veel gemakkelijker en daar zullen ze dan wel beter opgeleid personeel voor moeten werven die duurder zijn.
Cookie-instellingen beheren