Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeval op N57 bij Kamperland

Toegevoegd: 18-12-2005, 18.23 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KAMPERLAND - Bij een ongeval op de N57 is zondagavond één persoon om het leven gekomen. Twee anderen raakten gewond. Eén van hen verkeerd in kritieke toestand.

Het ongeval gebeurde rond kwart over zes 's avonds op de kruising van de N57 met de Oostwestweg. Een 61-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N57 en reed in de richting van Schouwen-Duiveland.

Vanaf de Stormvloedkering kwam een auto aanrijden die op de kruising Oost Westweg / N57 linksaf sloeg in de richting van Kamperland. De automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland, die rechtdoor reed richting de Stormvloedkering, is vermoedelijk door het rode licht gereden waardoor hij te laat de auto opmerkte en een botsing niet kon voorkomen.

De bestuurster van de auto werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een 23-jarige man uit Goes die ook in de auto zat raakte zeer ernstig gewond en werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen (B). Een andere inzittende van de auto, een 75-jarige vrouw uit Goes overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De 61-jarige automobilist raakte niet gewond.

Eén van de betrokkenen raakte bekneld en de brandweer heeft van één van de twee auto's het dak afgeknipt. De brandweer was overigens ter plaatse met de tankautospuit 4732 van de brandweerpost in het Noord-Bevelandse Kamperland.

De ambulancedienst was ter plaatse met de ambulances 19103 en 19104 uit Goes. Ook de ambulance 19109 van de post Neeltje Jans werd ingezet bij de aanrijding.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren