Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook bij brand in Bergen op Zoom

Toegevoegd: 16-09-2008, 08.56 uur
Veel rook bij brand in Bergen op Zoom
Door: Roland de Jong
BERGEN OP ZOOM - In Bergen op Zoom heeft maandagavond een grote brand gewoed in een loods met kermisspullen. Er kwam veel rook vrij die in de richting van Zeeland trok.


De loods aan de Calandweg van 80 bij 20 meter brandde volledig uit. In het gebouw stonden onder meer vrachtwagens, oliebollenkramen en botsauto's. Deze zijn in vlammen opgegaan. De brand was rond 20.20 uur onder controle.

De vrijkomende rook trok in de richting van Tholen. Tot op de Thoolse brug zijn metingen verricht om te kijken of er sprake was van vrijkomende gevaarlijke stoffen. Dat bleek niet het geval. Vijftig omwonenden moesten worden geëvacueerd.
 
De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (16-9-2008 om 17:35)
Zelfs hier in St-Annaland kon je de rookwolken zien. Dacht eerst dat het in Tholen was.
Cookie-instellingen beheren