Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 74 km

Vrouw rijdt met scootmobiel in sloot Zierikzee

Toegevoegd: 16-09-2008, 18.04 uur
Vrouw rijdt met scootmobiel in sloot Zierikzee
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is dinsdagmiddag een vrouw met haar scootmobiel in een sloot terecht gekomen.
 
Het ongeluk deed zich rond 15.10 uur voor op de hoek van de Laan van Sint Hillaire met het Eerste Weegje. Toen de hulpverleners arriveerden bleek dat de vrouw vastzat onder de scootmobiel. Omstanders waren haar te hulp geschoten, maar de brandweer moest er aan te pas komen om de scootmobiel en de vrouw uit het water te halen.
 
De vrouw is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cynneke (17-9-2008 om 19:07)
@Kathy: Moet je maar eens een Logic vragen. Die kan een normale bocht nemen zonder echt veel af te remmen. En eenmaal gashendel los sta je heel snel stil; niet na een paar meter.
Kathy (17-9-2008 om 12:14)
Mevr heel veel sterkte toegewenst. Ik rij al 15 jaar scootmoobiel en die dingen zijn in de bochten niet stabiel. Wat nog erger is dat er geen rem opzit. Je moet afremmen op de motor en iedereen weet dat hij dan nog een paar meter doorrijd. Dus met een noodstop zit je altijd onder een auto.
Mimi (17-9-2008 om 09:33)
Niet elke scootmobiel is even stabiel... zoals deze dus...en daar worden onze ouderen en gehandicapten dan mee de weg opgestuurd... dieptriest en levensgevaarlijk! Heel veel sterkte voor deze dame...
A (17-9-2008 om 09:23)
Dit is heel erg voor deze mevrouw. Vaak is een scootmobiel het laatste stukje mobiliteit voor ouderen. Hopelijk durft ze nog terug de weg op. Mevrouw, heel veel sterkte!
Ikke (17-9-2008 om 07:35)
Dit gebeurd nogal eens... Oke, sommigen weten niet te sturen maar zijn die dingen wel stabiel genoeg? Nou mevrouw succes. Hoop dat het verder meevalt.
Cynthia (16-9-2008 om 20:48)
Ligt eraan wat voor scootmobiel je hebt. Ik heb zelf een logic en ik maak tegen mijn man er wel eens een geintje over dat ik daar wel cross-country mee kan doen. Toen hij kapot was, kreeg ik zo'n blauwe. Nou, daar kon ik niet eens een wat scheve straat meenemen of ik lag al bijna om.
Cookie-instellingen beheren