Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Suikerpatient onwel in auto op N289

Toegevoegd: 17-09-2008, 08.43 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Op de Oude Rijksweg (N289) tussen Hoogerheide en Krabbendijke is dinsdagavond een automobilist in zijn voertuig onwel geworden.


De man kwam rond 20.00 uur vanaf de richting van Hoogerheide en reed telkens op de verkeerde weghelft waardoor tegemoetkomende automobilisten moesten uitwijken. Hij ramde diverse bermpaaltjes en botste tegen een andere auto.

De man reed echter steeds gewoon door, ook toen zijn auto een lekke band opliep. Op de Oostweg in Krabbendijke kwam hij tot stilstand. De man was niet dronken, zoals eerst werd gedacht, maar blijkt suikerziekte te hebben, waardoor hij een hypo had. De Belg kreeg een glucose-injectie en is naar het ziekenhuis gebracht.
 
Volgens de politie is het mogelijk dat meerdere auto's door het voorval beschadigd zijn geraakt. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen zij contact opnemen met de politie in Kruiningen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corina (17-9-2008 om 20:11)
Vreselijk voor die man, als diabeet moet je al zoveel extra keuringen doorstaan om bij gratie, een rijbewijs te krijgen, terwijl drank en drugs gebruikers zo in de auto stappen. Ook "gezonde" mensen kunnen achter het stuur een hartaanval of wat anders krijgen. Het is niet voor niets een "ongeluk".
Mimi (17-9-2008 om 17:27)
Iemand die weet dat hij ernstige gezondheidsklachten heeft zou zichzelf en anderen niet in gevaar moeten willen brengen. Of maakt het iets uit als je kind wordt doodgereden door iemand met een drankprobleem of gezondheidsproblemen? Blijkbaar wel...
Mimi (17-9-2008 om 17:24)
Er zijn nog heel wat meer ziektes, tekortkomingen en afwijkingen te bedenken waarmee mensen geen auto zouden moeten mogen rijden. En er zijn er ook veel die dat dan ook niet doen. Geen werk kunnen hebben dan? Wat een goedkope smoes!
Mimi (17-9-2008 om 17:22)
Heel aardig dat iedereen zo meeleeft met zieke mensen. Iemand met epilepsie mag ook geen autorijden, zo gek is dat niet. En wat te denken van de mensen die bepaalde medicijnen gebruiken die het reactie vermogen beinvloeden? Die mogen eigenlijk ook niet achter het stuur.
Japo (17-9-2008 om 16:53)
Vraag aan al deze deskundigen: Ik heb zelf diabetes2. Nog nooit een hypo gehad. Kon deze man niet gewoon stoppen? En voor de rest: altijd goed opletten, kunt reageren als er iets fout gaat. . Wij kunnen met z'n allen het verkeer veel veiliger maken. Hebben we helemaal geen politie voor nodig.
Bianca (17-9-2008 om 16:04)
Ik heb ook diabetes en niet instelbaar te krijgen ondanks me pomp maar wat willy zegt van druivensuiker dan moet je het wel aan voelen komen.ik heb het zelf ook vaak genoeg dat ik me hypo,s niet voel aan komen. druivensuiker kan je wel bij je hebben maar als je het niet merkt kan je ook niks nemen
Cookie-instellingen beheren