Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Graffitispuiters zorgen zelf voor bewijslast

Toegevoegd: 18-09-2008, 08.54 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Twee graffitispuiters hebben woensdagavond zelf voor het bewijs van hun daden gezorgd: ze hadden foto's gemaakt van hun 'kunstproject'.


De spuiter, een 14-jarige uit de gemeente Reimerswaal, werd door de politie betrapt nabij de spoorlijn. In de buurt lagen diverse spuitbussen en ook had de jongen verf aan zijn handen.

Bij de jongen bevond zich ook een 15-jarige jongen uit dezelfde gemeente. Hij had voor zover bekend niet gespoten, maar had wel het hele gebeuren gefotografeerd.

De spuitbussen werden in beslag genomen en de beide jongens kregen een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Graffiti ruimer (18-9-2008 om 13:04)
Ze gewoon of zelf schoon laten maken, ofwel de schoonmaakkosten laten betalen. Zo kunnen ze eens zien wat dat allemaal kost om 't te moeten verwijderen. Ook herstelwerk waar graffiti op gezeten heeft. Brengt toch wel veel kosten met zich mee.
Westvier (18-9-2008 om 12:29)
Mooi gepakt met bewijslast! Nu de gemaakte troep met een tandenborstel met 1 haar laten verwijderen. Dan alsnog ter afschrikking een taakstraf en een flinke voorwaardelijke boete te betalen door de veroorzakers.
Cookie-instellingen beheren