Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 79 km

Hagenees rijdt met auto in sloot

Toegevoegd: 18-09-2008, 09.05 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - In Sint Maartensdijk is een man met zijn auto tegen een boom gebotst en daarna in een sloot gereden


De man, afkomstig uit Den Haag, reed woensdag rond 16.15 uur over de Vierde Dijk in de richting van Sint Annaland. De man zat wat te prutsen aan zijn radio en lette daardoor even niet goed op.

De automobilist reed vervolgens tegen een boom, reed van de dijk en kwam beneden in een sloot tot stilstand. De man bleef ongedeerd maar zijn auto liep flinke schade op.

Toen de politie ter plekke kwam bleek dat de onfortuinlijke man ook nog voor meer dan duizend euro aan boetes open had staan. Dit bedrag moet nog worden voldaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smurdiek (18-9-2008 om 22:06)
De vuistregel bij ongevallen is "botsen is blazen". Voor een bloedproef moet voldoende aanleiding zijn zoals alcohollucht, rood doorlopen ogen met dubbele tong spreken etc.. Dus ik denk niet dat men zomaar de bloedproef heeft afgenomen al zou dit misschien wel vaker moeten gebeuren in het verkeer.
Goesenaar (18-9-2008 om 14:00)
Voor alle zekerheid toch wel een bloedproef afgenomen ?
Cookie-instellingen beheren