Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder overleden na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.08 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Astrid en Jacques (19-9-2008 om 13:37)
Wij vinden het verschrikkelijk wat er is gebeurt en wij wensen Joke Isaak en Jesse heel veel kracht en sterkte toe in deze zware tijd. De chauffeur van de auto natuurlijk ook want die zal er ook behoorlijk mee zitten. Bert was er een uit duizenden!!!!!
M van Bloppoel (19-9-2008 om 12:59)
Er dus er stond een remspoor van iets meer als 30 meter daar van de auto... terwijl daar een max van 50 geld... Als die gozer iets harder had gereden had tie m waarschijnlijk niet geraakt maar ja dat is achteraf... Veel sterkte voor zn vrouw en derest van de betrokkenen...
. (19-9-2008 om 11:33)
Misschien juist door het opletten zie je dat de auto's in de weg staan hoe kan je opletten als je niet kan zien of er een auto aan komt.
Engeltje (19-9-2008 om 10:35)
Het is verschrikkelijk wat er is gebeurt. Maar mensen jullie zeggen dat het zo gevaarlijk kruispunt is. De geparkeerde auto's doen niet te zagen het is een kwetsie van opletten.Je moet niet denken als er een auto aankomt ik kan nog wel even oversteken wat dat gaat niet. Misschien inschattingsfout
Shell-Roosevelt (19-9-2008 om 10:20)
De Rooseveltlaan is inderdaad een vrij drukke weg met een aantal 'moeilijke' kruisingen, maar niet uitzonderlijk en/of bijzonder gevaarlijk. Onze ervaring is, dat je vaak veel geduld moet hebben en gewoon goed moet opletten. Daarom: sterkte voor de nabestaanden, maar ook voor de automobilist.
® (19-9-2008 om 09:53)
Iedereen maakt wel eens een gevaarlijke situatie mee of neemt wel eens een gevaarlijk risico, 9 van de 10 gaat het goed... Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het een gevaarlijke kruising vind, door de geparkeerde auto's aan de zijkant zie je niet goed of er wat aan komt.
Cookie-instellingen beheren