Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Scooterrijder overleden na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.08 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De scooterrijder die donderdagmiddag in Vlissingen zwaargewond raakte bij een ongeluk is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.

Het ongeluk deed zich rond 14.10 uur voor op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan. De scooterrijder, een 51-jarige man uit Vlissingen, kwam op de voorruit van de auto van een 23-jarige Vlissinger terecht en klapte vervolgens op het wegdek.


Een opgeroepen traumahelikopter werd gecancelled. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Daar overleed hij later vandaag aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte de automobilist niet gewond.

De Vlissingse automobilist reed over de President Rooseveltlaan, komende vanuit de richting van de Koudekerkseweg toen de 51-jarige plotseling de kruising overstak. De bromfietser verzuimde voorrang te verlenen.
 
De politie moest het verkeer enige tijd omleiden. Getuigen van het ongeluk wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Zij kunnen zich ook melden op het bureau in Vlissingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gi (18-9-2008 om 21:57)
An, het is net zo erg als iemand overlijdt en hij laat niemand achter.
Stille (18-9-2008 om 21:55)
Waarom is de traumaheli gecanceld en is het slachtoffer niet naar een trauma centrum gevlogen ?????????????
Sluipverkeer oorzaak? (18-9-2008 om 21:53)
Oorzaak sluipverkeer!! Veel verkeer zou via de Nw.Vlissingeseweg gebruik kunnen maken P.Krugerstr, P Rooseveldln en de Sloewg. Dan krijgt het langzaam verkeer vanzelf meer ruimte om over te steken! Iedereen zou voor veiligheid moeten kiezen!!!! Helaas is het voor deze man te laat.
Zeeuw (18-9-2008 om 21:31)
Rust Zacht.
Rene (18-9-2008 om 21:26)
Het kruispunt is overzichtelijk.De mentaliteit van de gemiddelde( brom)fietser laat te wensen over. Ze hadden de bloemenlaan niet moeten veranderen. Nu sta je wortel te schieten en voor een aantal een reden om even ergens voor langs te piepen met droevige resultaten tot gevolg.
Eric (18-9-2008 om 21:23)
Er gaan mischien nog wel meer ongevallen gebeuren, het is al jaren een gevaarlijk kruispunt en er wordt niets aan gedaan.
Cookie-instellingen beheren