Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterrijder overleden na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.08 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De scooterrijder die donderdagmiddag in Vlissingen zwaargewond raakte bij een ongeluk is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.

Het ongeluk deed zich rond 14.10 uur voor op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan. De scooterrijder, een 51-jarige man uit Vlissingen, kwam op de voorruit van de auto van een 23-jarige Vlissinger terecht en klapte vervolgens op het wegdek.


Een opgeroepen traumahelikopter werd gecancelled. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Daar overleed hij later vandaag aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte de automobilist niet gewond.

De Vlissingse automobilist reed over de President Rooseveltlaan, komende vanuit de richting van de Koudekerkseweg toen de 51-jarige plotseling de kruising overstak. De bromfietser verzuimde voorrang te verlenen.
 
De politie moest het verkeer enige tijd omleiden. Getuigen van het ongeluk wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Zij kunnen zich ook melden op het bureau in Vlissingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (18-9-2008 om 22:26)
Weer al een dodelijk slachtoffer in het zeeuwse verkeer. Elk slachtoffer is er 1 te veel, maar de laatste tijd is het wel heel extreem in onze provincie. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de overledene, en de bestuurder van de auto. Ik wens hen veel sterkte toe.
Mevr.M (18-9-2008 om 22:21)
Eerst wens ik de nabestaanden veel kracht en sterkte.Misschien worden ze NU eindelijk eens wakker bij de gemeente.Ook mijn kids moeten elke dag dat kruispunt over.Of blijven ze geld over de balk gooien met andere zinloze projecten.Wij burgers betalen genoeg aan gemeentelijke belastingen.
Vlissingse (18-9-2008 om 22:13)
Wat vreselijk,ik wil de nabestaanden erg veel sterkte wensen met dit verlies. Gaan dan nu misschien de ogen van de gemeente open? dit kruispunt is zo onoverzichtelijk. Een rotonde zou inderdaad een goed idee zijn.
Nabestaande van het scooter slachtoffer (18-9-2008 om 22:12)
Wij vinden het niet normaal hoe er op gereageerd wordt door anoniem wij zijn slachtoffer geworden (echtgenote,zoons,) zijn zeer beledigd en tolereren deze reactie bepaalt niet onze vader en man reed altijd normaal was geen opgevoerde scooter reed gewoon 45 km/h en reed altijd beschaafd.
Fran (18-9-2008 om 22:12)
Er moet gewoon zo snel mogelijk wat aan gedaan worden!!! waar wachten ze dan op? tot er weer een dodelijk slachtoffer valt. mijn kind moet ook elke dag 6x de kruising oversteken om naar school te gaan en naar huis.
Doeterniettoe (18-9-2008 om 22:00)
Allereerst mijn medeleven met de nabestaanden!!!Vroeger was alles beter,in dit geval zeker .Waarom maken ze er weer geen eenrichtingsverkeer van met 2 aparte rijbanen?Hoeven ze alleen het stukje vanaf de friettent door te trekkenMaar dat is waarschijnlijk te simpel voor de heren geleerden!
Cookie-instellingen beheren