Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Bejaarde betrapt drie inbrekers in eigen huis

Toegevoegd: 19-09-2008, 09.29 uur
Door: Roland de Jong
SCHERPENISSE - Een 83-jarige vrouw heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie inbrekers betrapt in haar woning in Scherpenisse.

De vrouw was nog wakker toen ze rond 02.00 uur plotseling geconfronteerd werd met de drie ongenode gasten. De mannen zijn maar enkele ogenblikken in de woning geweest, maar zagen toch kans om een tas met een onbekend geldbedrag mee te nemen.


Nadat de mannen de woning hadden verlaten gingne zij er in een auto vandoor. De vrouw heeft om hulp geroepen. Op de kruising van de Postweg met de Kadijk bij Poortvliet werden kort na de inbraak enkele voorwerpen die afkomstig waren van de diefstal uit de auto gegooid.

De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van de inbraak iets bijzonders hebben gezien in of rond de Laban Deurloostraat. Ook wil de politie graag weten of mensen hebben gezien dat er op de kruising spullen uit de auto werden gegooid. Mensen kunnen hun tips doorbellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van Oeveren (20-9-2008 om 19:37)
Ik wil de 83 jarige mw veel sterkte toewenssen bij het verwerken , van deze laffe overval.
Nickey (20-9-2008 om 01:28)
Durven ze wel bij een 83jarige dame. Laf Laf Laf. Wens mevrouw veel sterkte.
Davy (19-9-2008 om 13:59)
Drie inbrekers tegelijk, sinds wanneer werken inbrekers nou ook al samen bij huis tuin en keuken inbraken?
Cookie-instellingen beheren