Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 150 km

Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2008, 09.41 uur
Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdagavond een automobilist aangehouden nadat hij was doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij een ongeval met letsel.


Het ongeluk vond rond 21.40 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg met de Weijevlietweg. De automobilist, een 18-jarige Vlissinger, botste met een 21-jarige Vlissingse fietsster.

De vrouw kwam door de botsing ten val. Ze moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De automobilist reed na de botsing door, maar kon binnen tien minuten worden aangehouden op de Koudekerkseweg in Vlissingen.

Over de aard en de ernst van het letsel van de fietsster is niets bekend. Het rijbewijs van de Vlissingse automobilist is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrouw (20-9-2008 om 14:24)
Even voor verduidelijking : reed door groen. Was bijna aan de overkant toen ik geschept werd aan de zijkant van mijn achterband. Hoofd gehecht en me arm gekneusd. Bedankt iedreen voor zijn reactie. Bedank de mensen die er toen voor mij waren.
Vrouw (20-9-2008 om 13:55)
Even voor verduidelijking : licht stond aan, reed door groen. was bijna aan de overkant toen hij mij van de zijkant van mijn achterband schepte. Mijn hoofd is gehecht, fiets kapot, jas onder het bloed, arm gekneusd. Bedankt voor de berichtjes. Bedankt voor de mensen die mij hebben geholpen!
Jan (20-9-2008 om 12:52)
Doorrijden na een ongeval is niet goed te praten. Maar wat ik bijna niet lees is commentaar op de fietser die zonder verlichting door rood licht rijdt. Dit is geen eenling,zo rijdt het overgrote deel van de fietsers.
Ikku (20-9-2008 om 12:11)
Nou doorrijder, als je verhaal klopt hoop ik dat je er van geleerd heb en je een passende straf krijgt, het was idd STOM! fietser door rood zonder licht valt niet op dus...volgende keer ff kijken en hulp bieden!
Doorrijder (20-9-2008 om 11:47)
Ik ben alleen door gereden omdat ik me rot ben geschrokken en JA mijn rijbewijs is ingevorderd!! En JA mijn auto OOK!! ik weet dat het niet is goed te praten! Maar w8 maar het het jullie overkomt!! Je weet niet wat er gebeurd!! De vrouw heeft een gekneusde elleboog en maakt het verder goed!!
Doorrijder (20-9-2008 om 11:44)
Ik weet dat ik niet had moeten doorrijden.. Helemaal mijn schuld idd. Maar ik reed niet door rood zonder licht op mn fiets.
Cookie-instellingen beheren