Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2008, 09.41 uur
Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdagavond een automobilist aangehouden nadat hij was doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij een ongeval met letsel.


Het ongeluk vond rond 21.40 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg met de Weijevlietweg. De automobilist, een 18-jarige Vlissinger, botste met een 21-jarige Vlissingse fietsster.

De vrouw kwam door de botsing ten val. Ze moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De automobilist reed na de botsing door, maar kon binnen tien minuten worden aangehouden op de Koudekerkseweg in Vlissingen.

Over de aard en de ernst van het letsel van de fietsster is niets bekend. Het rijbewijs van de Vlissingse automobilist is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rian (20-9-2008 om 08:21)
Kijk al die roepwers van rijbewijs inleveren. Kan jullie niet ook zoiets overkomen,en staan jullie dan ook paraat om je gelijk aan te geven? Klasse hoor ,dat je wel bent gestopt! En hoop dat het met het meisje ook allemaal goedkomt! Oordeel niet te snel over iemand anders!! Kijk eerst naar jezelf
Tom (19-9-2008 om 22:33)
Zo zie je maar de doorijder is helemaal geen roekeloze rijder,maar iemand die zich de vinken is geschrokken
Tholenaar (19-9-2008 om 21:05)
Hallo magic sevan, Debbie, en E. Er zijn ook nog rechters in dit land die kunnen, en zullen oordelelen na een onderzoek, dus niet voor oordelen, voor je iets weet hoe de vork in de steel staat.
Jan (19-9-2008 om 19:28)
Doorrijder: nu moet je niet zielig gaan doen je hebt gemerkt dat je een aanrijding had . dus dan stop je gelijk en geen smoes verzinnen, hopelijk ontloop je je straf niet. want je bent niet bekwaam genoeg om aan het verkeer deel te nemen, of het nu wel of niet je schuld is
John (19-9-2008 om 18:51)
@doorrijder 1 van de redenen waarom u niet door mag rijden is dat er daarna van bestuurder gewisseld kan worden.
Nel (19-9-2008 om 17:37)
In paniek kan iemand doorrijden helaas....gelukkig zijn er geen zwaargewonden gevallen....voor beide het slachtoffer en de doorrijder sterkte want ook als je iemand aanrijd gaat het je niet in de kouwe kleren zitten
Cookie-instellingen beheren