Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2008, 09.41 uur
Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdagavond een automobilist aangehouden nadat hij was doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij een ongeval met letsel.


Het ongeluk vond rond 21.40 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg met de Weijevlietweg. De automobilist, een 18-jarige Vlissinger, botste met een 21-jarige Vlissingse fietsster.

De vrouw kwam door de botsing ten val. Ze moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De automobilist reed na de botsing door, maar kon binnen tien minuten worden aangehouden op de Koudekerkseweg in Vlissingen.

Over de aard en de ernst van het letsel van de fietsster is niets bekend. Het rijbewijs van de Vlissingse automobilist is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (19-9-2008 om 17:16)
@ Doorrijder: dat kan je toch niet maken, doorrijden?! Beetje fatsoen mag je wel hebben.
Doorrijder (19-9-2008 om 15:45)
Dus alle loze en boze reacties 8terwege laten aub als je zelf geen leven heb verziek dan ook het mijne niet als je niet weet wat er gebeurt is!! Ik ben imiddels in contact met de betreffende vrouw en alles is opgelost, gewoon een ONGELUK!!!!
Doorrijder (19-9-2008 om 15:44)
De vrouw stopte niet en ik heb met 't HOEKJE van mn bumper haar achterlicht geraakt. Aangezien ik net een paar maanden mn rijbewijs heb en erg geschrokken was reed ik uit reactie door.. Nadat ik besefte wat ik had gedaan ben ik bij de eerste politieauto die ik zag gestopt en heb mijzelf aangegeven.
Doorrijder (19-9-2008 om 15:43)
Beste lezers. ik heb gisteren die vrouw aangereden en JA ik ben doorgereden! Ik reed gewoon netjes 20 langs het stoplicht de bocht om en daar fietste iemand door het ROOD(!) zonder LICHT (!). Aangezien ik groen had reed ik door met het idee dat de vrouw stopte.
N58 (19-9-2008 om 15:30)
Iedereen veel sterkte in de komende tijd!
Wesley (19-9-2008 om 15:19)
Iedereen heeft commentaar, maar bijna iedereen onder een neppe naam... ik vind het ook niet goed, gewoon een paar punten geven. waarschijnlijk doorgereden uit schuldgevoel/angst. wat het ook is, het is niet goed te praten
Cookie-instellingen beheren