Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2008, 09.41 uur
Man rijdt door na ongeluk met letsel Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdagavond een automobilist aangehouden nadat hij was doorgereden nadat hij betrokken was geraakt bij een ongeval met letsel.


Het ongeluk vond rond 21.40 uur plaats op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg met de Weijevlietweg. De automobilist, een 18-jarige Vlissinger, botste met een 21-jarige Vlissingse fietsster.

De vrouw kwam door de botsing ten val. Ze moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De automobilist reed na de botsing door, maar kon binnen tien minuten worden aangehouden op de Koudekerkseweg in Vlissingen.

Over de aard en de ernst van het letsel van de fietsster is niets bekend. Het rijbewijs van de Vlissingse automobilist is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (22-9-2008 om 11:44)
@doorrijder: Wij wensen jou en het slachtoffer heel veel sterkte vind het heel wat voor je dat je dit durft te melden op de hvzeeland, geweldig! Niet iedereen heeft zoveel lef!
Corina (21-9-2008 om 15:59)
Zo te lezen, zal het verhaal door getuigen gedekt moeten worden, want zo worden we er niet wijzer van, reed de fietsster nu wel door rood en had zij licht op? Of niet? Want ze spreken elkaar nu heerlijk tegen!
Getuige (21-9-2008 om 13:25)
Als je niet weet wat er precies gebeurt is moet je niet gaan gissen.. En de vrouw reed wel door rood heen. Dus dan weet je gelijk wie er fout is. Bestuurder van de auto; ik sta achter jou.
Marthyn (20-9-2008 om 20:27)
Nu levert iedereen wel commentaar maar wacht i.d. maar tot het jezelf overkomt. kheb zelf een fietser met de brommer omver gereden die door de wind voor me werd geblazen en het enige wat ik nog weet is dat ik de ambu gebeld heb, voor de rest niets. En dat door de schrik. Dus veel sterkte allemaal.
Ik (20-9-2008 om 15:51)
Er zijn zoveel mensen die een fietser aanrijden en gewoon stoppen om zich te bekommeren. Dus niet net doen of het normaal is. A-sociaal heet dat.
Anne (20-9-2008 om 15:39)
Fietsster reed door groen, met licht , heeft hoofdwond ,gehecht,schaafwonden ,gekneusde arm,hoofdpijn, fiets vol geraakt op zijkant achterwiel. Zij reed rechtdoor de auto tegemoet , de auto sloeg af. De bestuurder zal erg geschrokken zijn.Justitie neemt vast juiste beslissing. Sterkte beiden
Cookie-instellingen beheren