Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland

Toegevoegd: 20-09-2008, 09.59 uur
Motorrijder gewond na ongeluk in Nieuwland
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 40-jarige Middelburgse motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk.


De man kwam rond 17.40 uur ten val op de Binnendijk bij Nieuw- en Sint Joosland. Hij was tijdens het nemen van een bocht onderuit gegaan door steentjes op de weg.

Het letsel van de man lijkt mee te vallen. Hij heeft volgens de politie een kapotte kin en last van duizeligheid. De man is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Woody (23-9-2008 om 13:10)
Kleuns rijdt al meer dan 40 jaar motor?! Waar rij jij dan? Alleen op snelwegen? Heb jij in die 40 jaar echt veel ervaring opgedaan en genoten van het motorrijden!!! En Bewoner; de weg is voor de motorrijder de bestemming!!!
Ducatisti (22-9-2008 om 23:16)
Waarschijnlijk is het in deze situatie domme pech geweest.Aan steentjes op de weg heeft iedere motorrijder een hekel,hou je in als je op zo'n weg rijdt.Daarnaast is het als motorrijder zo belangrijk om alert te zijn op steentjes,olie,water,zand etc. zodat je erop kunt anticiperen.Ciao,Ducatisti
Roebie (22-9-2008 om 18:01)
Wat een gezeur.... Volgens mij leer je op moterrijles de gevaren van de weg, steentjes, strepen, scheuren in het wegdek, sneeuw, ijzel, wind, auto's, brommers, vrachtwagens, etc... Gewoon domme pech. Motorrijder veel sterkte
Vonck (22-9-2008 om 16:56)
Volgens mij zijn er weinig wegen waar deze steentjes niet liggen. Ik houd er altijd rekening mee vooral in de bochten. Maar als je dit niet weet kan het verradelijk zijn ja.
Jantje (22-9-2008 om 13:44)
OK, uitkijken en vooruitkijken is een (bittere) noodzaak. Wegbeheerder is aansprakelijk voor schade als gevolg van aantoonbaar achterstallig onderhoud, denk niet dat "steentjes" daartoe behoren. Binnenweg is ook openbare weg. Chopper-modellen zijn extra gevoelig voor schuiven. De weg is soms hard!
Monique en gert (22-9-2008 om 13:05)
Een motorrijder moet toch persee op de openbare weg wat is dat voor onzin...goed opletten als er steentjes liggen dan je snelheid aanpassen,,en ja ook al rij je zachtjes het blijft linke soep. Daarom heet zoiets een ongeluk...pech,gelukkig met goede afloop! We wensen de man veel beterschap toe!
Cookie-instellingen beheren