Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Beknelling bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 20-09-2008, 13.02 uur
Beknelling bij ongeval in Goes
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmorgen één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd.

Rond kwart over elf vond er op de Scottweg door nog onbekende oorzaak een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Één van de bestuurders raakte door de botsing een betonblok waardoor zijn auto totaal werd vernield en de deur niet meer open kon.


De brandweer rukte uit om het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. Omdat er mogelijk sprake was van nekletsel is het slachtoffer rechtstandig uit het voertuig gehaald. Hiervoor moest de brandweer de voordeuren, het dak en de achterbank van de auto verwijderen. Na ongeveer een half uur was het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen zal worden behandeld.

Beide auto's zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lpa.v.leeuwen (22-9-2008 om 17:22)
Hee jongens weer een goede en nette inzet. Bij deze wens ik de fam veel sterkte toe.
Monique (22-9-2008 om 13:10)
Veel beterschap voor het slachtoffer en ja johan je hebt gelijk hulp verlening die we nu nog hebben.tis toch van de zotte dat die tegenwoordig ook al niet veilig meer zijn en camera beveiliging nodig hebben!
Johan (21-9-2008 om 00:18)
Sterkte voor het slachtoffer en verdere familie. Weer wil ik de hulpverlenes niet vergeten. Ook weer een top inzet. Wat kunnen we blij zijn met de hulpverleningsdiensten die we NU NOG HEBBEN!
Cookie-instellingen beheren