Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond door huiselijk geweld

Toegevoegd: 21-09-2008, 15.47 uur
Door: Roland de Jong
VOGELWAARDE - In Vogelwaarde is afgelopen nacht een 42-jarige man aangehouden op verdenking van het mishandelen van zijn echtgenote.


De vrouw liep door de mishandeling verwondingen aan haar hoofd op en is door het ambulancepersoneel behandeld. Ze is voor verdere behandeling naar de HAP gebracht.

De politie heeft de man aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nexttime (22-9-2008 om 17:23)
Wanneer het in een huwelijk zo escaleert was het beter geweest om eerder hulp te gaan zoeken, want zoiets komt niet uit de lucht vallen. Jammer dat men dat vaak niet doet vanwege (misplaatste) schaamte. Maar ik wil geen oordeel vellen aangezien ik hun situatie niet ken.
B de waele (22-9-2008 om 16:18)
Een gesprek aan gaan? Dat is nou net het probleem met dit soort figuren als ze het met woorden niet meer af kunnen komen de handjes erbij....
Een vrouw (22-9-2008 om 11:41)
Als het niet met woorden kan dan maar met de handen oid! Dit vind ik te gek voor woorden. Vrouw heel veel sterkte. Hopen dat je het geluk een keer echt vind.
Brenda (21-9-2008 om 21:35)
Peter, er zijn veel mannen die niet kunnen praten maar liever hun handen gebruiken.Omdat ze denken dat ze dan stoer zijn,Maar in werkelijkheid zijn het de grootste slappelingen die er bestaan.
Lonsdalelover (21-9-2008 om 19:00)
Over zinloos geweld gesproken je vrouw mishandel je niet maar behandeld haar als je gelijke. Zo'n iemand moeten ze gelijk een straatverbod en kontaktverbod opleggen en hem er toe dwingen profesionele hulp te zoeken nog voor dat de man voor de rechter moet verschijnen. Ik ben tegen huiselijk geweld.
Nicky (21-9-2008 om 18:52)
Tegen al die vrouwenmishandelaars: jullie zijn gewoon een stelletje lafaards.
Cookie-instellingen beheren