Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man flink mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2008, 15.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN  - Afgelopen nacht is in op het Stadhuisplein in Terneuzen een 19-jarige man uit die plaats door een groep jongeren mishandeld.


De Terneuzenaar werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en op diverse plaatsen op zijn lichaam geschopt.

Als gevolg van de mishandeling liep de man een snee in zijn voorhoofd en verwondingen aan zijn voet op. Het slachtoffer heeft zich laten behandelen bij de Huisartsenpost (HAP).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nexttime (22-9-2008 om 17:15)
Niet te geloven dat mensen dit elkaar aandoen. En het gebeurt zo vaak, je bent gewoon niet veilig meer op straat. Bah!!! Waar is het respect voor het leven gebleven?
Monique (22-9-2008 om 12:50)
Helemaal mee eens,deze tijd is t gewoon normaal geworden...als men t er niet eens is ram je er gewoon op...absurt! goed zwaar straffen! dat is de enige manier! goed dat t mijn zoon niet betreft ik zou hem zelf wel opzoeken en meeslepen het politie bureau in!
Rotweiller72 (22-9-2008 om 07:46)
Ja maar hoe is het gebeurd het is erg maar heeft hij zelf niks gedaan en iets uitgelokt ze geven nog al snel de daders de schuld
Liever anoniem (21-9-2008 om 21:24)
Helemaal mee eens. Deze moeten gelijk van hun bed gelicht worden en naar torentijd worden gebracht, vanwege poging tot doodslag. Want voor hetzelfde geld was het net zo afgelopen als in Zaamslag.
Oc (21-9-2008 om 21:10)
ZINLOOS GEWELD wat doen mensen elkaar toch aan, het is niet te begrijpen het gaat maar door! Hier moet iets aan gedaan worden en zeker de dader goed flink straffen.
Anoniem (21-9-2008 om 20:53)
Op een eiland trappen die gasen met dat geweld het wordt steeds erger is al zo erg dat ze tegen de politie keren ,politie moet maar eens met een knuppel op los slaan net in amerika is zo afgelopen met die groot smoelen
Cookie-instellingen beheren