Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man flink mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2008, 15.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN  - Afgelopen nacht is in op het Stadhuisplein in Terneuzen een 19-jarige man uit die plaats door een groep jongeren mishandeld.


De Terneuzenaar werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en op diverse plaatsen op zijn lichaam geschopt.

Als gevolg van de mishandeling liep de man een snee in zijn voorhoofd en verwondingen aan zijn voet op. Het slachtoffer heeft zich laten behandelen bij de Huisartsenpost (HAP).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (21-9-2008 om 20:10)
Misschien is 's-nachts in bed liggen en slapen ook een oplossing?
Sonia (21-9-2008 om 18:38)
Die jongeren van tegenwoordig kunnen niet met zonder geweld uitgaan ze moesten ze eens goed aan pakken ik hoop dat ze rap mogen opgepakt worden
Frank (21-9-2008 om 18:35)
Weer eens een laffe streek laat ze ook eens iets alleen opknappen maar met een groep wat voor tuig moet dat zijn ikheb er geengoed woord voor over.\\als ze de daders te pakken krijgen(wat ik hoop) strenge straf en niet zo,n kleintje ook.Justitie stel maar eens een voorbeeld
Engeltje (21-9-2008 om 18:28)
Waat gaat dit naar toe. Je kunt niet eens meer over straat lopen zonder mishandeld te worden. Ik hoop dat de daders worden gepakt en flink worden gestraft. Laten zij die dokters rekening maar betalen. Ik hoop dat die jongen het voor de rest goed maakt sterkte alvast.
Ronnes (21-9-2008 om 17:57)
Leuk, Gaat iemand ook eens naar de kermis en niemand die iets gezien heeft? en wat als er een dader of daders zijn, toch wel de hele groep aanpakken hoop ik. Want die zijn net zo goed schuldig! Maar zo werkt het NL rechtssysteem niet. Iemand zwaar mishandelen is goedkoper dan paar km te hard rijden
Joost (21-9-2008 om 17:40)
Waar bleef onze politie? Ze kunnen niet overal tegelijk zijn, maar als er iets ernstigs gebeurt zijn ze er nooit? Is er misschien toch iets mis met de organisatie politie Zeeland?
Cookie-instellingen beheren