Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man flink mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2008, 15.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN  - Afgelopen nacht is in op het Stadhuisplein in Terneuzen een 19-jarige man uit die plaats door een groep jongeren mishandeld.


De Terneuzenaar werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en op diverse plaatsen op zijn lichaam geschopt.

Als gevolg van de mishandeling liep de man een snee in zijn voorhoofd en verwondingen aan zijn voet op. Het slachtoffer heeft zich laten behandelen bij de Huisartsenpost (HAP).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (24-9-2008 om 16:14)
Als je zo zeker bent dat het die groep is ga dan naar de polite en geef ze aan!!!!!
K (23-9-2008 om 17:44)
Het ging hier om een groep marrokaanse jongeren,waarvan bekend is dat ieder jaar de zelfde groep rotzooi trapt met de kermis,waarom wordt die groep dan niet beter in de gaten gehouden door politie,het burea ligt hemelsbreed nog geen300meter van dat stadhuisplein waarom doet de politie niks??!!
Alex (23-9-2008 om 17:16)
Vechten is 1 ding, dat kan gebeuren. Maar met een hele groep op 1 persoon is wel erg laf hoor. Hou het dan lekker eerlijk en gewoon 1 tegen 1 zonder wapens.
Martin (23-9-2008 om 08:02)
@anoniem: Ja idd ben het met je eens keihard optreden. Het is echter jammer dat iedereen dit roept TOT het gebeurd. Dan is de politie geweldadig en wordt er buiten proportie geweld toegepast. Zie Middelburg vorig jaar november. Zie Pijnakker twee jaar terug.
Dennis (22-9-2008 om 22:53)
En.. liep er voldoende blauw op straat tijdens de kermis van Terneuzen? Tuurlijk niet.. Oorzaak... gevolg.. doe er wat aan. Zeker tijdens evenementen zoals deze.
Remco (22-9-2008 om 21:20)
Dit is niet normaal meer hoor! De jongeren van tegenwoordig slaan echt door! Zowel letterlijk en figuurlijk! Wanneer is het nu eens afgelopen met dit zinloos geweld? Even een vraag aan de daders: Hoe voelden jullie je toen jullie klaar waren met dit gedrag? Waren jullie tevreden met het resultaat?
Cookie-instellingen beheren