Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Meisje zwaargewond na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 22-09-2008, 14.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is maandagmorgen een 6-jarig meisje zwaargewond geraakt nadat ze werd aangereden door een vrachtwagen.


Het meisje fietste rond 09.00 uur achter haar moeder over de Buys Ballotstraat en wilde de Patijnweg oversteken. De vrachtwagen, welke werd bestuurd door een 37-jarige man uit Breda, reed eveneens over de Buys Ballotstraat en draaide rechtsaf de Patijnweg op.

Het meisje kwam hierbij onder de vrachtauto terecht. Ze raakte zwaargewond. Ze werd eerst per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes maar werd kort daarna per traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (22-9-2008 om 21:25)
Sterkte kleine meid...ook voor jouw ouders...
Vivian (22-9-2008 om 21:02)
Dit is echt erg!! Ik moet dit kruispint ook vaak oversteken en ik vindt het ook altijd gevaarlijk!! Omdat van zoveel kanten verkeer aan komt. Hier moet echt iets aan gebeuren. Ik wens het meisje en de familie veel sterkte toe!!
Anja (22-9-2008 om 20:57)
Heel veel sterkte vor de familie hoop dat het allemaal goed kom en de chauffeur niet te vergeten
Puck (22-9-2008 om 19:35)
In deze verkeerssituatie moeten de fietsers naar rechts en dan bij de verkeerslichten oversteken. Hoe dit heeft kunnen gebeuren kan ik niet beoordelen of veroordelen. Ouders veel sterkte!
Chauffeur (22-9-2008 om 19:25)
Verschrikkelijk dit. Voor moeder en (vooral) kind maar ook voor de chauffeur. Dit is onze ergste nachtmerrie. Ondanks alle spiegels,camera's e.d. kun je nog steeds heel wat verstoppen in de dode hoek. Ik ben hier niet bij geweest en weet ook niet wat de oorzaak is, maar hou hier a.u.b. rekening mee
A (22-9-2008 om 19:22)
Vreselijk! Hoeveel keer steken we daar niet over zonder gebruik te maken van de fietsers oversteekplaats d net om de hoek... En hoe gevaarlijk toch die dode hoek van die vrachtwagens! Hoop dat alles goed mag komen met het meiske!
Cookie-instellingen beheren