Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 22-09-2008, 14.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is maandagmorgen een 6-jarig meisje zwaargewond geraakt nadat ze werd aangereden door een vrachtwagen.


Het meisje fietste rond 09.00 uur achter haar moeder over de Buys Ballotstraat en wilde de Patijnweg oversteken. De vrachtwagen, welke werd bestuurd door een 37-jarige man uit Breda, reed eveneens over de Buys Ballotstraat en draaide rechtsaf de Patijnweg op.

Het meisje kwam hierbij onder de vrachtauto terecht. Ze raakte zwaargewond. Ze werd eerst per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes maar werd kort daarna per traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (30-9-2008 om 06:37)
Hallo hoe gaat het met de kleine meis ,gaat het al wat beter met haar ,ja ik denk daar veel aan ,want heb zelf kleinkinderen van die leeftijd en ook meiden ,heel veel sterkte en beterschap gewenst
K (24-9-2008 om 19:08)
@karina karina de kruising aanpassen kan helpen,maar aleen als alle gebruikers van die kruising goed opletten en de verkeers regels naleven aangezien dit in het echt te weinig gebeurt heeft volgens mij het aanpassen geen enkel nut omdat er dan nog steeds de zelfde ongelukken blijven ontstaan
Annuh (24-9-2008 om 17:19)
Hoe gaat het nu met het meisje?? zo gevaarlijk kruispunt.. Goes.. kom in actie!! ik moet er ook elke dag over.. familie sterkte
Diny (24-9-2008 om 12:15)
Sterkte voor alle betrokkenen! Beterschap voor het kleine meisje!! Waarom wordt het fietserslicht niet gebruikt? De politie staat er vaak te kijken,waarom dan geen verkeersbegeleiding naar het stoplicht.
Karina (24-9-2008 om 10:35)
Wat vreselijk!! Zowel voor het meisje, de ouders, de vrachtwagenchauffeur en omstanders. Hoe is het nu met het meisje?? Kruispunt Ockenburgh is ook zo'n gevaarlijk kruispunt, daar moet snel wat aan gedaan worden!
Jojo (24-9-2008 om 07:37)
Mensen ik wens jullie als ouders heel veel sterkte toe met jullie kind. Wij weten dat het kind in goede handen is in het sofia kinderziekenhuis. Blijf er voor vechten ook al lijkt het soms niet meer te kunnen. Wij hebben heel veel ervaring met dit ziekenhuis.
Cookie-instellingen beheren