Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck gekanteld, slachtoffer bevrijd

Toegevoegd: 22-09-2008, 17.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is maandag aan het einde van de middag een vrachtwagen gekanteld. De brandweer heeft de chauffeur moeten bevrijden.
 
De truck raakte rond rond 16.00 uur door nog onbekende oorzaak bij de Oostelijke Bermweg in de berm en kwam vervolgens op zijn kant tot stilstand. De Stadsgewestelijke brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plekke om de chauffeur van de vrachtauto te bevrijden.


Nadat de voorruit was verwijderd kon het slachtoffer op een wervelplank uit de truck worden gehaald. Hij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.
 
De truck zal later vandaag worden geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (23-9-2008 om 22:11)
Beterschap!! blij dat hij er beter aan toe is dan de vrachtwagen...ziet er niet best uit.
K (23-9-2008 om 17:58)
Gelukkig vallen de verwondingen mee zo zie je maar weer een ongeluk zit in een klein hoekje
Deborah (22-9-2008 om 21:24)
Met het slachtoffer gaat het redelijk. Hij ligt nog steeds in vlissingen, en heeft een lichte hersenschudding, en vocht in de buik. Hij heeft duidelijk, en gelukkig maar, minder schade dan de vrachtauto!
Cookie-instellingen beheren