Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Gewonde bij scooterongeval Postweg Tholen

Toegevoegd: 23-09-2008, 21.55 uur
Gewonde bij scooterongeval Postweg Tholen
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een scooterongeval op de Postweg tussen Tholen en Poortvliet is dinsdagmiddag één persoon gewond geraakt.
 
De scooterrijder kwam rond 16.55 uur tijdens een inhaalmanoeuvre in botsing met een fietser. De fietser kwam na de botsing ten val. Hij raakte gewond en moest met een ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom worden vervoerd.
 
De scooter liep lichte schade op bij de botsing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (25-9-2008 om 00:07)
Het probleem is inderdaad dat de fietsers zich niets aantrekken als er brommers/scooters of tegenliggers voorbij willen. Ze blijven gewoon met zijn 3-en naast elkaar fietsen. Dus mss kan een fietscursus ipv een parktijkexamen voor brommers/scooter ook geen kwaad.
JohnP (24-9-2008 om 22:20)
@De bruijn Poortvliet dit fietspad is van de provincie niet van de gemeente via http://www.fietsersbond.nl en dan mijn slechtste fietspad kun je eea melden. Het probleem is niet dat het fietspad te smal is, maar dat de meesten met zn 3-en naast elkaar fietsen.
B (24-9-2008 om 18:58)
@C nou overreacted!!! ik veroordeel niemand dacht ik maar als je je aangesproken voel! kijk dat bedoelde ik nou tholenaar, helemaal mee eens.
Tholen (24-9-2008 om 14:50)
Ik snap de discussie niet. Als er een inhaalfout wordt gemaakt moet er gelijk nieuw asfalt komen? Er zijn zoveel van dit soort fietspaden. Gewoon beter opletten en je plaats op de weg kennen. Dat kun je o.a. bereiken door gewoon een praktijkexamen te laten doen voor brommers en scooters.
?? (24-9-2008 om 13:02)
En ff een fietspadje aan de andere kant van de weg aanleggen is nogal ver gezocht! Het fietspad is 2,5 meter breed, als ieder op de eigen helft blijft is er niets aan het handje! Desnoods iedereen achter elkaar gaan fietsen. Staat knullig maar het zijn regels!
?? (24-9-2008 om 12:36)
Snelheid verlagen bij inhalen. Max. met zn twee naast elkaar fietsen. De brommer/scooter rijders worden vaak op dit soort ongevallen aangeken !FOUT! als je ziet met hoeveel sommige fietsers naast elkaar rijden, ikzelf reed er iedere dag, goed fietspad als iedereen zich netjes zou gedragen!
Cookie-instellingen beheren