Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Rotondes Torenweg Middelburg worden veiliger

Toegevoegd: 24-09-2008, 11.00 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee rotondes van de Torenweg in Middelburg gaan op de schop ter verbetering van de verkeersveiligheid.

In de periode van 29 september tot en met 24 oktober gaan de rotondes op de kruisingen met de Ravesteijnweg en de Roozenburglaan op de schop. De aanpassingen zorgen ervoor dat de fietsers van het zogeheten snelverkeer worden gescheiden middels een aparte fietsstrook om de rotonde.


Het werk is afgestemd op de werkzaamheden, welke in kader van de N57 plaatsvinden ter hoogte van de Nieuwlandseweg. De Torenweg zal afgesloten zijn voor het doorgaand verkeer met uitzondering van de hulpdiensten en fietsverkeer.
 

Doorgaand verkeer over de Torenweg wordt gedurende de periode waarin de werkzaamheden plaatsvinden omgeleid via de Nieuwlandseweg, de A58 en de Schroeweg. Bestemmingsverkeer zal met behulp van borden worden omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rossi (24-9-2008 om 17:47)
Wel ja, dan wordt het daar ook weer een zootje. Tegenwoordig is het overal opgebroken in Middelburg en het duur allemaal een eeuwigheid voordat het weer af is. Mijn inziens is er niets mis met die rotondes. De mensen moeten eens leren een goed verkeersdeelnemer te zijn...
V.Sabben (24-9-2008 om 16:15)
Je kunt zoveel geld als je wilt in de rotondes pompen, maar ze zullen er niet veiliger van worden,zolang de bestuurders van het gemotoriseerde verkeer niet beter opletten i.p.v.alleen maar denken aan snel, snel..
Iemand (24-9-2008 om 13:10)
Is veiliger voor de fietsers kom daar heel vaak en is nog onoverzichtelijk voor fietsers en verkeer
Corina (24-9-2008 om 12:50)
Tuurlijk, pomp er nog maar wat geld doorheen!
Cookie-instellingen beheren