Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 103 km

Rijbewijs kwijt na ongeluk in Spui

Toegevoegd: 24-09-2008, 14.47 uur
Door: Roland de Jong
SPUI - De politie heeft dinsdagavond in het Zeeuws-Vlaamse Spui het rijbewijs ingevorderd van een 52-jarige automobilist uit Axel.


De automobilist reed rond 21.00 uur op de Spuiweg met zijn auto tegen de achterzijde van een bromfiets. De bestuurder van de bromfiets, een 57-jarige Terneuzense, kwam hierdoor ten val.

Ze liep bij haar val letsel op aan hoofd, arm en been en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Uit een ademanalyse bleek dat de 52-jarige automobilist ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna hij zijn rijbewijs moest inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (25-9-2008 om 19:11)
De pakkans voor drankrijders is veelste laag. meestal pas na een ongeluk, dus te laat. ipv de honderden snelheidscontroles per dag(makkelijk cashen) zouden ze meer op alcohol moeten controleren. maarja.. te arbeidsintensief en levert te weinig op. das niet mijn conclusie, dat zeggen ze zelf...
Edje (24-9-2008 om 23:01)
Keer op keer lees je weer iets over dronken idioten achter het stuur. Nu weer met een gewonde als gevolg. En het zijn niet altijd jongeren maar helaas ook volwassenen en die zouden toch echt beter moeten weten.... Keihard aanpakken die drankrijders want ze brengen een ander een hoop ellende toe!
Herman (24-9-2008 om 19:44)
Slachtoffer: mevrouw, ik wens u veel beterschap toe!!!! Veroorzaker van dit ongeval: hoe is het mogelijk dat je na zoveel publiciteit en aandacht in de media toch achter het stuur kroop?
Hennie (24-9-2008 om 19:14)
Helaas rijdt die man volgende week weer bezopen over straat! Op zoek naar het volgende slachtoffer.
Joost (24-9-2008 om 17:53)
Wat moet je nu met zulke figuren? Rijbewijs kwijt, voor hoelang? Wat ik voor straf in mijn gedachten heb, hou ik maar liever voor mezelf.
Goes (24-9-2008 om 17:17)
Goed zo rijbewijs inleveren en niet meer terug geven ze zijn het niet waard met drank op achter het stuur
Cookie-instellingen beheren