Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's beschadigd door spatbord van truck

Toegevoegd: 24-09-2008, 23.34 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de A58 bij Rilland zijn woensdagochtend diverse auto's beschadigd geraakt nadat een vrachtwagen een stuk spatbord was verloren.


Volgens de politie reden minimaal drie auto's een band lek. De vrachtwagen is doorgereden en heeft zich nog niet gemeld. De betrokkenen hopen dat anderen wel hebben gezien van welk bedrijf de truck was.

Het is niet duidelijk of de chauffeur iets van het voorval heeft gemerkt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paula (25-9-2008 om 12:46)
Ik reed ca. 08.30 op de A58 en heb wel eea gezien. Ook heb ik gezien dat waarschijnlijk de betrokken vrachtwagen een eind verderop stil stond met nog een auto daarbij. Helaas heb ik niet gezien van welk bedrijf de vrachtwagen was. Wellicht dat degene die erbij stond dit nog wel weet en zich meld
Arnold (25-9-2008 om 09:06)
Helaas ben ik een van de betrokkenen. Het gaat hier om zowel het spatbord EN de bevestigingsstang waarmee het spatbord aan de truck is bevestigd. Ik hoop dat er iemand is die het heeft gezien en nog weet van welk bedrijf deze truck is.
...N... (25-9-2008 om 08:11)
WAt er niet bijstaat is dat er ook nog een ijzeren staaf van de vrachtauto viel. Daardoor zijn eigenlijk alle auto's beschadigt.
Cookie-instellingen beheren