Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scholier mishandeld Rondweg Kapelle

Toegevoegd: 24-09-2008, 23.44 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op de rotonde van de Rondweg bij Kapelle is woensdag een 14-jarige scholier mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.


De 14-jarige fietste rond 08.10 uur over de rotonde. Hier werd de scholier, die op weg was naar school, enkele keren in het gezicht geslagen door een andere jongen welke hij alleen van gezicht kent.

De 14-jarige liep een opgezwollen kaak en letsel aan zijn wang op. De onbekende jongen stond met een aantal andere jongens, vermoedelijk allen scholieren, bij de rotonde. Hij dwong de 14-jarige af te stappen en sloeg hem vervolgens in het gezicht.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Er worden getuigen gezocht. De politie is vooral op zoek naar de bestuurder van een zilvergrijze auto (vermoedelijk een Audi A6 of een Volkswagen Passat), die vanuit de richting Goes kwam aanrijden en is gestopt. Deze man en eventuele andere getuigen worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (26-9-2008 om 21:41)
Beste Mar ik zei niet direct mee fietsen maar op een afstand en natuurlijk niet zoals jij schrijft en je kinderen in verlegenheid brengen door ze als middelbare scholier helemaal naar school te brengen!!!
Mar (26-9-2008 om 12:13)
Reactie op een moeder: ja mee fietsen..... naar de middelbare school en met je mamsie of papsie mee fietsen.... ik hoor het commentaar al. Dan maar met de auto naar school brengen. Maar dat mag ook niet i.v.m. de veiligheid in de omgeving van de scholen. Oplossing: je kind in elkaar laten slaan....
Een moeder (26-9-2008 om 07:58)
Dan denk je kind naar school te laten fietsen moeten wij als ouders er dan op een afstand er achteraan gaan fietsen?
Chiel (25-9-2008 om 19:19)
Verschrikkelijk he dat dat weer moet gebeuren.... Ik ben blij dat ik het niet ben. Moet je nagaan op een gewone doordeweekse schooldag even een dagje naar school en word je gelijk 's ochtends al mishandeld. Ik wens het slachtoffer veel sterkte toe.
Mar (25-9-2008 om 10:43)
Zou dit ook te maken hebben emt die zogenaamde hetze tussen de plaatsen onderling? Mensen hou het leuk !!
Ik (25-9-2008 om 08:24)
Triest hoor dat zulke dingen gebeuren, je moet je toch veilig voelen op straat? Dat kan dus echt niet meer als je hoort en ziet wat er allemaal gebeurd.
Cookie-instellingen beheren