Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 46 km

Dronken automobilist negeert stoptekens

Toegevoegd: 25-09-2008, 00.00 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij de tolpoortjes van de Westerscheldetunnel is woensdag een man aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist, een 67-jarige man uit Axel, was werd aangehou-den nadat de politie een melding had gekregen dat de man dronken in zijn auto was gestapt in de Nederstraat in Middelburg.


De politie kreeg de man ter hoogte van het crossterrein naast de Sloeweg in de gaten. Tot aan de Westerscheldetunnelweg reed de man slingerend over de rijweg terwijl hij ook af en toe in de berm raakte. Een automobilist die achter hem reed, moest volop in de remmen om een aanrijding te voorkomen. Ook reageerde de man niet op stoptekens van de politie.

Op het tolplein waren inmiddels, in samenwerking met de Westerscheldetunnel, op verzoek van de politie alle tolpoorten gesloten en kon de bestuurder worden aangehouden. De man bleek ongeveer drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De man moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (25-9-2008 om 18:34)
Permanent inhouden zullen ze helaas niet doen. Het leverd de staatskas veel meer geld op als ze hem meerdere keren kunnen pakken. Veiligheid vinden ze in Den Haag niet belangrijk, alleen de poen.
Nico (25-9-2008 om 17:38)
Simpel geval. Rijbewijs intrekken en nooit meer nieuw afgeven. Auto verbeurd verklaren plus geldboete of celstraf.
Eduard (25-9-2008 om 14:16)
Het wordt tijd dat men zich eens meer gaat bezighouden met een lik op stuk beleid. Rijbewijs voorgoed kwijt! De aai over de bol mentaliteit heeft de afgelopen 30 jaar niet gewerkt (verharding maatschappij en men doet maar waar men zin in heeft) en die aanpak zal de komende 30 jaar ook niet werken.
Leen (25-9-2008 om 12:58)
Is toch erg zeg 67 jaar soms vraag je het je zelf wel eens af zijn ze daar nu zou oud voor geworden rijbewijs afnemen en nooit meer terug geven ze moeten zulke mensen eens harder gaan strafen lijkt mij
Gert (25-9-2008 om 09:58)
Zulke automobilisten moesten ze per direct permanent van de weg halen. Je brengt je zelf en vooral andere weggebruikers in gevaar. Meestal komen zulke sukkels er zelf goed van af en een ander is voor het leven getekend.
Piet (25-9-2008 om 08:46)
Weer zo`n idioot en dan zeggen ze wat over beggingende bestuurders
Cookie-instellingen beheren