Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Beknelling bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 26-09-2008, 07.49 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ongeluk op de Burgemeester Elenbaas-straat in Kruiningen is vrijdagochtend een beknelling ontstaan.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 07.25 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Er was volgens de politie sprake van een mechanische beknelling en zodoende werd de brandweer van Kruiningen opgeroepen om één van de betrokkenen te bevrijden.
 
Volgens de eerste berichten zijn twee personen gewond geraakt. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend. Er zijn twee ambulances opgeroepen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (29-9-2008 om 00:39)
Ik ben er gelukkig goed van af gekomen m,n auto minder raakt tijd dat ze daar ook eens een rotonde maken het is een gevaarlijke kruising daar misschien een tip voor de gemeente of moet er eerst een dode vallen
Vrachtwagenchauffeur (27-9-2008 om 11:29)
Alles is goed auto 1 zere pols auto 2personen chock s.middag weer naar der werk
Scholiere (26-9-2008 om 21:09)
Weet iemand al wat meer over de slachtoffers? Hoe het daar nu mee gaat enzo? Wij hebben het ongeluk vanmorgen gezien en wilden dus graag weten hoe het is afgelopen
Cookie-instellingen beheren