Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding bij inval coffeeshop Miami

Toegevoegd: 26-09-2008, 14.43 uur
Aanhouding bij inval coffeeshop Miami
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie voert momenteel een grote controle uit bij coffeeshop Miami in Terneuzen. Er is één persoon aangehouden.


Volgens politiewoordvoerster Esther Boot gaat het om een grotere reguliere controle op onder meer de voorraad van de shop. Agenten gingen vanmiddag aan de voor- en achterzijde naar binnen bij de shop. Aan de achterzijde werd een man aangetroffen die hoogst-waarschijnlijk meer dan de toegestane hoeveelheid van 500 gram softdrugs bij zich had.

Hij werd daarop aangehouden. De man wordt momenteel verhoord op het politiebureau in Terneuzen. Het is momenteel nog niet duide-lijk of het gaat om een klant, een medewerker of een toeleverancier van de shop. Ook zijn identiteit is nog niet bekend. 

De politie doet momenteel nog onderzoek in de shop. Het hele pand wordt uitgekamd om na te gaan hoeveel voorraad er precies ligt. De shop is tijdelijk niet toegankelijk voor bezoekers.

Volgens Boot staat de controle overigens los van de grotere controles en de daar geconstateerde overtredingen bij de andere grote coffeeshop in Terneuzen, Checkpoint.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (2-10-2008 om 12:34)
@Hennie: De maatschappij is van iedereen; ook degene die andere ideeën heeft dan U. Zolang U geen andere medeburger schaadt (Subjectief) --> Geen probleem. Verdraagzaamheid is de sleutel
Mo (29-9-2008 om 11:47)
Weet niet waar je beter mee bent,in shops of thuis kweek.dan gaat heel de zooi weer over straat.zullen je buren zijn!drugs en verslaafden blijven of je nu shops sluit of niet!wat hebben we liever? legaliseren is ook wat he...moeilijk hoor.
MotoRob (28-9-2008 om 14:25)
Er is volgens mij maar 1 echte oplossing, legaliseren, maar ja, dan krijgt onze regering gezijk met de rest van Europa, daarom durven ze dat niet aan. Ben zelf geen gebruiker, ik rook niet eens.
Robert (28-9-2008 om 13:51)
Wat een gedoe zeg om een paar gram meer of minder ze moeten hun klanten toch voorzien
Danielle (28-9-2008 om 12:07)
Sorry hoor, maar dit is belachelijk waar ze nu mee bezig zijn. Als miami ook dicht gaat zullen de problemen alleen maar groter worden. Mensen gaan zelf hun zooi kweken en dealen op straat, is dat wat we willen?
JB (27-9-2008 om 22:25)
Gelukkig krijgt DOW alleen een boete. Anders zou half Terneuzen zonder werk zitten.
Cookie-instellingen beheren