Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 69 km

Weg Vlissingen vol rook door fikse buitenbrand

Toegevoegd: 27-09-2008, 10.01 uur
Weg Vlissingen vol rook door fikse buitenbrand
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Automobilisten op de Nieuwe Zuidbeekseweg reden vrijdagavond door een flink rookgordijn. De rook kwam vrij bij een fikse buitenbrand naast de weg.
 
De brand, die woedde in een stapel met pasgemaaid riet, werd rond 23.15 uur gemeld. De Vlissingse brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen. Er werd gebruik gemaakt van twee stralen hoge druk om het riet te blussen.
 
De oorzaak van de brand, die gepaard ging met veel rook, is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (27-9-2008 om 18:13)
Rommel mag verbrand worden van sept. tot mei en dat doe je toch als boer zonder rekening te houden met anderen of de gevolgen. Dit is een land waar je zonder aan anderen te denken gewoon het eenvoudigste en goedkoopste voor jezelf kiest. Triest hé?
Verburg (27-9-2008 om 13:51)
Dat riet ligt er al bijna 2 weken. Ook bij de bushalte lag het op het voetpad. Een grote bende!!!!! Dat vraagt om problemen. De schoolkinderen nemen dat mee de bus in. Advies aan de gemeente: ruim de rommel direct op!!!!
Petra (27-9-2008 om 12:32)
Dat krijg je ervan als je afval NIET gelijk opruimt!!!!!!!
Adl (27-9-2008 om 12:01)
Weinig geleerd na de vorige keer van sloten schoonmaken. In het vervolg dus gelijk opruimen en minder stankoverlast en anders wachten tot de volgende hoop in de brand gestoken gaat worden!! Er liggen er genoeg.
Nel rodel (27-9-2008 om 10:36)
Het riet ligt al bijna 14 dagen dat krijg toch
Cookie-instellingen beheren