Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Jeugdbrandweer Vlissingen vierde in finale

Toegevoegd: 28-09-2008, 13.12 uur
Door: Roland de Jong
BENSCHOP - Het jeugdbrandweerteam van Vlissingen is zaterdag vierde geworden op de landelijke jeugdbrandweerfinale in het Utrrechtse Benschop.


In totaal deden tien teams mee aan de wedstrijden 'aspiranten hoge druk'. De wedstrijden werden georganiseerd door de Stichting Jeugdbrandweer Nederland in samenwerking met de Jeugdbrandweer Benschop.

De jeugdbrandweerlieden moesten brand blussen in een fabriek. Ook moest op de juiste manier een slachtoffer gered worden. De wedstrijden werden gewonnen door de ploeg van Alblasserdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (28-9-2008 om 22:23)
Ik ben trots op jullie. Volgende week ook zo'n goed resultaat!? of nog beter? :-)
Joost (28-9-2008 om 17:44)
Gefeliciteerd met dit resultaat, een medaille is niet altijd haalbaar.
Bram (28-9-2008 om 13:43)
Gefeliciteerd met het behaalde resultaat jongens en meiden!! Nu op naar de grote brandweer!!!!
Kjeld (28-9-2008 om 13:37)
Aspiranten gefeliciteerd met de 4e plaats bij de landelijke finale. Het is toch al goed om bij de beste 10 van Nederland te horen, dus een 4e plek is helemaal niet slecht. Misschien zit er volgende week wel meer in bij de landelijke finale lage druk. Gefeliciteerd en veel suc6 volgende week.
Cookie-instellingen beheren