Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding na vechtpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 29-09-2008, 09.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft zaterdag een man aangehouden na een ruzie bij een horecagelegenheid in Terneuzen. Een betrokken portier kreeg een bekeuring.


De aangehouden man, een 31-jarige automobilist uit het Belgische Moorsele, kreeg rond 18.35 uur onenigheid met de portiers van het pand aan de Westkolkstraat.

De portiers hadden de man aangesproken omdat hij, volgens hen, onder invloed van alcohol in zijn auto kwam aanrijden en na het parkeren tussen geparkeerde auto's ging staan plassen. De Belg kon zich, op verzoek van de politie, niet legitimeren en is hierop aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de man ruim 2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding.

Een van de portiers kreeg een bekeuring omdat hij, bij een worsteling die met de Belg ontstond, de man een schop gaf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-10-2008 om 17:15)
Onterecht dat die portier ook een boete kreeg, ze zijn er om de veiligheid van het uitgaanspubliek te waarborgen. Moeten ze dan zelf maar klappen krijgen? Deze mensen staan te werken aan onze veiligheid op tijden dat wij vrij zijn en een leuke tijd willen hebben. Door hun werk is dat ook mogelijk!!
MotoRob (29-9-2008 om 17:46)
Had die portier zich dan als boksbal moeten laten gebruiken zonder zelf iets te doen om zich te verdedigen? Een politie agent die een minderjarige scholier met een wapenstok slaat gaat vreemd genoeg wel vrijuit.
Martin (29-9-2008 om 12:28)
Wees blij dat die man op zijn gedrag is aangesproken, beetje overdreven om er hiervoor een bon uit te schrijven, maar dat is mijn mening. Wat als deze man niet gestopt was en gewoon was weggereden en daarna met te veel aan drank op iemand had dood gereden. Het wordt steeds gekker in Nederland.
Cookie-instellingen beheren