Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulancedienst ingezet bij woningbrand in Goes

Toegevoegd: 05-11-2005, 23.54 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De brandweer van Goes is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brandmelding.

Rond vijf over half twee werden een blusgroep en een chauffeursgroep van de brandweerkazerne aan de Oranjeweg in Goes opgepiept met het verzoek onder prioriteit één ter plaatse te gaan op de Bergweg in Goes. Volgens de meldingen zou aldaar een binnenbrand woeden.

Toen de brandweer arriveerde met de tankautospuit 4739, de ladderwagen 4750 en de Officier Van Dienst 4795 bleek dat de brand woedde in een woning. De bewoner was op dat moment nog in het pand en kon met behulp van de brandweer zijn woning via het balkon verlaten.

Omdat men het zeker voor het onzekere wilde nemen alarmeerde de alarmcentrale de ambulance 19105. Het personeel van de Rillandse ambulance heeft ter plaatse de bewoner onderzocht. Voor zover bekend hoefde deze echter niet naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de brand met één straal hoge druk geblust. De oorzaak is nog onduidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren