Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens bekogelen auto's in Vlissingen

Toegevoegd: 29-09-2008, 15.17 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Sloeweg, ter hoogte van Westerzicht, in Vlissingen zijn zondagavond diverse auto's door twee jongens bekogeld met kluiten. Een bestelbus liep daardoor schade op.


De bestuurder van de bus, een man uit de gemeente Terneuzen, is nog achter de jongens, vermoedelijk tussen de 12 en de 15 jaar, aangelopen maar raakte ze kwijt.

De politie heeft een signalement van de twee. De ene jongen had blond haar en was gekleed in een groene trui en een donkerblauwe broek. De andere jongen had donker haar. Hij droeg een roze trui en een donkere broek.

De politie zoekt getuigen of mensen die deze twee jongens kennen. Men wordt verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fernando (1-10-2008 om 14:03)
Aanpakken zulke etters de straffen moeten gewoon veel zwaarder worden straks gooien ze beton tegels van een viaduct en dan vallen er echt zwaar gewonden
Frans (30-9-2008 om 23:54)
Niet alleen de daders moeten gestraft worden maar ook de ouders.In de falende opvoeding ligt de oorzaak van de meeste door minderjarigen gepleegde delicten.
Kelly (30-9-2008 om 17:40)
Sorry hoor maar wat doen die 2 op Zondagavond nog op straat! 12 en 15 jaar horen savonds niet meer op straat en elke beetje normale ouder staat dit ook niet toe. Op tijd naar hun nest, maandag weer naar school!!! Dat is normaal! En bewijst wel weer dat ze die vrijheid helemaal niet aankunnen
Peter (30-9-2008 om 15:11)
Ze krijgen tegenwoordig geen opvoeding meer. Alleen voeding. Moest ik vroeger niet proberen zulke stomme dingen, dan kreeg ik wel klappen hoor. En terecht.
Leo (30-9-2008 om 14:33)
12 jaar of 15 jaar of anders: ze weten hartstikke goed waar ze mee bezig zijn op die leeftijd, en dus wordt het hoog tijd dat ons slappe rechtssysteem een einde gaat maken aan dit soort wangedrag. Keihard straffen als een volwassene en geen slappe taakstraf.
C.J.Verkaart (30-9-2008 om 14:09)
Breek me de bek niet open over de jeugd van tegenwoordig, ze hebben totaal geen benul wat ze kunnen aanrichten.
Cookie-instellingen beheren