Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld in Kapelle

Toegevoegd: 01-10-2008, 08.39 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Goesestraatweg in Kapelle is dinsdagmorgen een 15-jarige jongen mishandeld.


De jongen fietste rond 07.45 uur samen met een groep andere scholieren richting Goes toen hij door een andere groep tot stoppen werd gedwongen. Hij werd door één van hen in zijn gezicht geslagen en liep daardoor een opgezwollen kaak en verwondingen aan de binnenzijde van zijn wang op.

De 16-jarige jongen die de klap uitdeelde is aangehouden. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld. De betrokken jongens zijn afkomstig uit Kapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (1-10-2008 om 15:07)
Alweer?! Lekker LAF! Is dat omdat de straffen om te lachen zijn? Harder aanpakken denk ik dan! Sterkte jongeman!
Mark (1-10-2008 om 12:51)
Het is schering en inslag daar met in elkaar slaan van jongeren die naar school fietsen. Word het niet eens tijd om de dader(s) langer als een uur op het politieburo vast te zetten om ze vervolgens met een schouderklopje naar buiten te sturen? Er moet gewoon harder gestraft worden.
Jan p (1-10-2008 om 09:32)
Vrij gelaten????? Een paar dagen in de cel, en laten huilen om zijn mama. De stoere man.
Adri (1-10-2008 om 09:10)
Voordat er weer allerlei uitspraken over de jeugd loskomen: dit gebeurde vroeger ook hoor! Alleen werd er dan niet zo breed via de krant en internet over uitgewijd... Twee pubers van 15, 16 jaar die elkaar in het gezicht meppen vind ik niet zo'n nieuwsitem.
E. (1-10-2008 om 09:06)
Nu hoop ik een ding dat dit eindelijk is ophoudt met het getreiter van dorpsgenoten. Wat schiet je er mee op, om een dorpsgenoot in elkaar te meppen. Jongen heel veel sterkte hoor!!! Elk welopgevoedde puber met een beetje respect zal dit niet doen.
Cookie-instellingen beheren