Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen mishandeld in Kapelle

Toegevoegd: 01-10-2008, 08.39 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Goesestraatweg in Kapelle is dinsdagmorgen een 15-jarige jongen mishandeld.

De jongen fietste rond 07.45 uur samen met een groep andere scholieren richting Goes toen hij door een andere groep tot stoppen werd gedwongen. Hij werd door één van hen in zijn gezicht geslagen en liep daardoor een opgezwollen kaak en verwondingen aan de binnenzijde van zijn wang op.

De 16-jarige jongen die de klap uitdeelde is aangehouden. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld. De betrokken jongens zijn afkomstig uit Kapelle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (2-10-2008 om 18:24)
Ik heb hier maar 1 woord voor: JAMMER. (los van een eventuele schuldvraag) Zoveel onrust in de wereld en hier in het klein. Respect voor elkaar moet gewoon thuis geleerd worden vanaf het prilste begin. Op school moet dit worden voortgezet. Leer elkaar toch aub te respecteren! Sterkte!
Lenbeer (2-10-2008 om 17:07)
Waar 2 vechten hebben 2 schuld.....ze moeten de kinderen niet aanpakken maar de ouders want die zijn veel te laks tegenwoordig
Vincent (2-10-2008 om 17:03)
@jojo: Niemand vraagt erom in elkaar geslagen te worden hoor! Conflicten PRAAT je uit; leer dat nou eens.
Maurits (2-10-2008 om 16:38)
Voor hetzelfde geld heeft het slachtoffers eerst zelf lopen klieren en wordt hij nu teruggepakt. Weten jullie veel waarom ze hem sloegen? Zomaar voor de lol geloof ik niet in.
Adri (2-10-2008 om 12:56)
@ Roos. Als ik als buitenstaander lees dat het om 2 groepen fietsers gaat en dat 2 van hun ruzie hebben of krijgen en dat ze allebei even oud zijn, vraag ik me af of dit wereldschokkend nieuws is. De helden zitten dus blijkbaar ook niet in de groepen, omdat ze niet ingrepen.
Roos (2-10-2008 om 12:38)
Adri dit is de zoveelste keer dat kinderen niet ongestoord naar school kunnen fietsen! Het maakt mij erg ongerust kan ik mijn kinderen nog wel op de fiets naar school laten gaan ( beter voor het mileu maar niet veilig meer!)