Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Dode in te water geraakte auto

Toegevoegd: 01-10-2008, 09.41 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is woensdagmorgen een dode gevonden in een te water geraakte auto. Het slachtoffer is volgens de politie een 40-jarige man uit Axel.

Het slachtoffer werd gevonden nadat een passant rond 08.55 uur had ontdekt dat er een auto op zijn kop in het water lag nabij de Derde Verkorting. De ambulancedienst en de brandweer rukten met diverse voertuigen uit maar toen de hulpverleners te plekke kwamen bleek dat het slachtoffer al was overleden.


Hoelang de auto al in het water lag, is nog niet duidelijk. Door duikers van de brandweer werd nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar er werd niemand aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (1-10-2008 om 20:00)
Veel sterkte aan de nabestaanden in deze moeilijke tijd.
Maarten (1-10-2008 om 18:38)
Vanmiddag om 16:30 uur werd ik op de hoogte gebracht van dit vreselijke drama. Ik heb er geen woorden voor. Weet dat ik je zal missen kerel en bedankt voor de mooie tijd op de bulk, je was een prima kollega en een fijne vent.
K (1-10-2008 om 16:44)
@michael ze kunnen de weg wel aanpassen alleen heeft dit geen nut als de weggebruikers zich niet aanpassen aan de weg en situatie ter plaatse, als iedereen daar de maxsnelheid van 60 aanhield zouden dit soort ongelukken volgens mij veel minder voorkomen
Cecile Mys (1-10-2008 om 16:14)
Een bocht in de weg is niet gevaarlijk..Ik ben daar al ZO vaak bijna van de weg gereden omdat ik niet snel genoeg ga naar de domme mening van een ander.Mensen rijden daar als gekken.Er is véél te weinig controle.RijGEDRAG is de grootste oorzaak van trieste ongevallen,niet de rijWEG.
Mensch (1-10-2008 om 15:33)
Wacht allemaal even met jullie (goed bedoelde) reacties tot je de ware toedracht van het ongeval kent. (ook voor diegene die het nodig vinden om overal "commentaar" op te geven.
Lotte d'Hondt (1-10-2008 om 13:59)
Als geen ander weten ik en velen met mij, helaas, hoe het is om zulk nieuws thuis te krijgen; .. hoeveel mensen worden er nog door een verkeersongeluk uit het leven weggerukt? Zonder pardon .. Ik wil langs deze weg de familie en nabestaanden ontzettend veel sterkte toewensen!
Cookie-instellingen beheren