Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in te water geraakte auto

Toegevoegd: 01-10-2008, 09.41 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is woensdagmorgen een dode gevonden in een te water geraakte auto. Het slachtoffer is volgens de politie een 40-jarige man uit Axel.

Het slachtoffer werd gevonden nadat een passant rond 08.55 uur had ontdekt dat er een auto op zijn kop in het water lag nabij de Derde Verkorting. De ambulancedienst en de brandweer rukten met diverse voertuigen uit maar toen de hulpverleners te plekke kwamen bleek dat het slachtoffer al was overleden.


Hoelang de auto al in het water lag, is nog niet duidelijk. Door duikers van de brandweer werd nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar er werd niemand aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (1-10-2008 om 11:51)
Ik ben er vanochtend geweest en dit is niet de eerste keer dat er op dat punt een auto te water raakt, dat er nog steeds geen verbetering aan de weg is aangebracht daar... In ieder geval, sterkte aan de familie en vrienden.
Inge1983 (1-10-2008 om 10:40)
Veel sterkte voor de nabestaanden in de moeilijke tijd. We kunnen zien dat we weer naar de herfst/winterperiode gaan, de wegen worden gladder met de dag.
Lilian (1-10-2008 om 10:40)
Sterkte voor de Familie
Ans vd Linden (1-10-2008 om 10:39)
Weer een ongeluk, het derde dit jaar, steeds op dezelfde plek. Dat wordt echt zorgwekkend. Waarom is dit wegdeel zo gevaarlijk? Helaas omdat men vaak veel en veel te hard rijdt. We hopen maar dat er eens serieus naar gekeken wordt. Iedere dode is er een teveel, zeker op deze prachtige weg.
Daan (1-10-2008 om 10:07)
Weer één, te erg voor woorden... Veel sterkte voor de nabestaanden!!!!
Cookie-instellingen beheren