Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie houdt joyriders aan in Middelburg

Toegevoegd: 02-10-2008, 16.42 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn vannacht twee Middelburgers van 18 en 20 jaar oud opgepakt wegens joyriding.


De twee reden rond 02.30 uur in een auto over de Seissingel in de richting van de Sandberglaan toen ze werden opgemerkt door de politie. De bestuurder reed nogal aarzelend en bij het afslaan gebruikte hij niet gelijk het voorsoorteervak. De automobilist, de 20-jarige, werd op de Laan der Verenigde Naties aan de kant gezet.

Uit navraag bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zijn passagier, de 18-jarige, had de auto zonder toestemming van zijn vader meegenomen voor een ritje. Beide mannen werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Na opmaken van proces-verbaal zijn beiden weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (3-10-2008 om 08:56)
Het is gewoon misselijk makend. Dat dit soort mannetjes iemand dood kunnen rijden (zonder verzekeringen etc etc) word geen woord aan vuil gemaakt. Gewoon geen rijbewijs laten halen!
Kelly (2-10-2008 om 23:16)
Zonder toestemming auto van vader meenemen? Was hij ook niet echt bang voor de gevolgen of misschien wel afgesproken voor het geval hij gepakt zou worden. Ik snap niet hoe zoiets kan laat staan gebeuren.
Cookie-instellingen beheren