Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Gewonde en lekkage bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 02-10-2008, 16.58 uur
Gewonde en lekkage bij botsing Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een botsing in Middelburg is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt. Er ontstond ook een flinke diesellekkage.
 
Het ongeluk vond rond 14.20 uur plaats op de kruising Nieuwlandseweg/Kanaalweg/Kleverskerkseweg. Er was sprake van een botsing tussen een taxibusje en een vrachtwagen.
 
Eén persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Door de botsing was er bij de vrachtwagen sprake van een flinke lekkage. De brandweer rukte met twee voertuigen uit om de diesel van het wegdek te verwijderen.
 
Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (3-10-2008 om 10:36)
Normaal geef ik geen reacties, maar soms loop ik me eraan te ergeren dat mensen hun commentaar klaar hebben zonder dat ze weten wat de omstandigheden klaar hebben. Zo rijden vrachtwagens ook niet altijd even netjes.
Nickey (2-10-2008 om 18:44)
Ziet er niet mooi uit.Wie kan mij vertellen hoe mijn ex-collega er aan toe is?Sterkte.Sam.
Frederick (2-10-2008 om 18:33)
Weer al een taxi busje betrokken bij een ongeluk. Misschien wordt het tijd om wat rustiger te rijden?
Cookie-instellingen beheren