Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Gewonde en lekkage bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 02-10-2008, 16.58 uur
Gewonde en lekkage bij botsing Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een botsing in Middelburg is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt. Er ontstond ook een flinke diesellekkage.
 
Het ongeluk vond rond 14.20 uur plaats op de kruising Nieuwlandseweg/Kanaalweg/Kleverskerkseweg. Er was sprake van een botsing tussen een taxibusje en een vrachtwagen.
 
Eén persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Door de botsing was er bij de vrachtwagen sprake van een flinke lekkage. De brandweer rukte met twee voertuigen uit om de diesel van het wegdek te verwijderen.
 
Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Bij (3-10-2008 om 17:11)
Dat heb je goed gezien Romano, het klopt precies.Keurig uitgelegd, zeker op dat punt verwacht je niet dat de vrachtwagen komt doorrijden.
Ping (3-10-2008 om 17:00)
Frederick,misschien wordt het tijd dat jij je eerst verdiept in wat er gebeurd is voordat je reageert. Inderdaad was de vrachtwagen fout,Romano.
Romano (3-10-2008 om 14:43)
Het ziet er naar uit dat de vrachtwagen vanuit de richting van het stadskantoor is gekomen en de taxi van richting Dauwendale. Kijk maar waar de beide voertuigen staan en waar de motorkap van de taxi ligt. Misschien is het wel zo geweest dat de vrachtwagen geen voorrang heeft verleent aan de taxi..
Nickey (3-10-2008 om 14:23)
Frederick je moet mij eerst eens zeggen hoe je dit bedoeld.Rustiger rijden heeft hier totaal reden .je kan nog zo rustig rijden,maar als je geen voorrang krijgt is de schade al heel gauw groot.Dingeman sterkte en beterschap.Gr..Sam
Patricia (3-10-2008 om 13:04)
Waarom word er altijd vanuit gegaan dat er te hard is gereden??? En waarom neem je niet gewoon contact op met je oude baas en of collega om te vragen hoe het gaat?
Tom (3-10-2008 om 12:15)
Veel sterkte collega taxichauffeur, en een spoedig herstel.
Cookie-instellingen beheren