Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Bejaarde zwaar gedupeerd door babbeltruc

Toegevoegd: 02-10-2008, 23.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 80-jarige vrouw uit Terneuzen is donderdag het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


Bij de woning van de vrouw aan de Churchillaan werd rond 15.30 uur door twee vrouwen aangebeld. Eén van hen vroeg of zij gebruik mocht maken van het toilet. Dit mocht van de 80-jarige dame.

Vermoedelijk is de voordeur open blijven staan, waardoor de tweede vrouw kans heeft gezien de woning binnen te lopen en uit een kast een geldbedrag van enkele duizenden euro's weg te nemen. Ook werden sierraden van de bejaarde vrouw weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (3-10-2008 om 08:45)
Het is toch wel triestig he kunnen ze bij de ouderen nouw bij mij komen ze niet op de wc doen het maar in dr broek vind het heel erg voor die mevrouw die heb ook gelijk nergens geen vertrouwen meer in sterkte voor dr
Mimi (3-10-2008 om 08:34)
Vriendelijkheid wordt in dit geval dus zwaar bestraft. Maar het is misschien niet zo een gek idee om in de kennissenkring van deze dame een tipgever te zoeken... je kunt aan de buitenkant van een huis meestal niet zien dat iemand duizenden euro's contant heeft liggen... en waar...
Arie (3-10-2008 om 00:18)
"Wie steelt is een dief" "Eens een dief, altijd een dief" Ik hoop dat de dieven een pijnlijk ongemak krijgen en er 100 jaar mee mogen worden.
Pedro en jannet (2-10-2008 om 23:57)
Zulke mensen moeten flink gestraft worden.bij oudere mensen zo iets te doen is kinderachtig
Cookie-instellingen beheren