Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier auto's botsen bij Middelburg

Toegevoegd: 03-10-2008, 08.47 uur
Vier auto's botsen bij Middelburg
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een ongeval op de Walcherseweg bij Middelburg zijn gistermiddag vier auto's op elkaar gebotst.


Het ongeval vond plaats op de Walcherseweg ter hoogte van de Hogelandseweg. Een bestuurder van een personenauto stond stil om links af de Hogelandseweg in de slaan. Achter hem stond eveneens een automobilist stil.

Een bestuurder van een personenauto zag dit te laat en botste tegen de stilstaande auto's aan. Hierdoor schoven de auto's door zodat deze alle schade opliepen. Een achteropkomende automobilist zag dit ongeval te laat en moest uitwijken zodat hij met zijn auto in de sloot terecht kwam.

Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (4-10-2008 om 15:37)
Uitstekend verwoord john!
Ricardo (3-10-2008 om 20:01)
Net voor de bocht staat een bord dat gaat branden als er langzaam gereden word of als er iemand stil staat om af te slaan!!!!!!
Marleen (3-10-2008 om 16:37)
Op het moment van het ongeluk viel de regen met bakken uit de lucht. Natuurlijk moet je dan je snelheid aanpassen als je slecht zicht hebt. Maar zoals vorige reacties al aangaven is het daar niet zo overzichtelijk, en dus kun je na de bocht wel eens voor verassingen komen te staan...
John (3-10-2008 om 16:07)
Dat ligt toch niet aan de situatie maar aan de oplettendheid van de bestuurders. Heet dat niet anticiperen en vooruit kijken? M.a.w.: niet met de volle toegestane snelheid een bocht om die je niet kan overzien...
Elly (3-10-2008 om 13:25)
Wat ik ook zo'n akelig punt vind is bij Albert Heijn in Middelburg. Als je vanaf de rechtbank komt en dan om de hoek komt, heb je vlak na de bocht een verkeerslicht. Soms is het er zo druk, dat de auto's al net na de bocht stil staan.
Van Hrieps (3-10-2008 om 13:03)
Je zou dr ook gewoon wat rustiger door de bocht kunnen gaan en dr staat niet voor nix een oplichtend waarschuwingsbord!
Cookie-instellingen beheren